CPPU POHIŠTVO

trgovinacppu@mensana.net

V okviru Centra prenove in ponovne uporabe (CPPU) opravljamo dejavnost prenove pohištva, ki je naša osrednja dejavnost in se izraža na vseh področjih našega delovanja. Naši prostori so v celoti opremljeni s prenovljenim pohištvom in predmeti iz recikliranega lesa. V naše delo vključujemo težje zaposljive osebe in na ta način prispevamo k delovni in socialni integraciji najranljivejših skupin prebivalstva v regiji.

V delavnici v Ključarovcih restavriramo, prenavljamo in popravljamo pohištvo ter ostale predmete iz lesa. Če imate doma svoj priljubljeni kos pohištva in mu želite podaljšati uporabno vrednost ali ga samo osvežiti, smo pravi naslov za vas. Izvajamo prenove in popravila po naročilu in z veseljem prisluhnemo vašim željam. Po dogovoru v našo storitev vključimo tudi prevzem in dostavo na vaši lokaciji.

Prenovljene kose pohištva si lahko ogledate v trgovini Mensana, nekaj predmetov je na voljo tudi v restavraciji in skupnih prostorih središča. V prostorih našega centra v Ključarovcih lahko izbirate med široko paleto rabljenega pohištva, ki ga prenovimo po vaših željah. Z veseljem vam pomagamo tudi pri opremljanju doma, poslovnih prostorov, gostinskih lokalov, teras in kleti.

Po predhodnem dogovoru lahko v naš center oddate rabljeno pohištvo in uporabne predmete za dom in gospodinjstvo, ki jih pripravimo za vnovično rabo. Več informacij na 051-628-540.