RESTAVRACIJA MENSANA

Odpiralni čas:

PRILAGOJENI DELOVNI ČAS
Ponedeljek - petek 
8.00 do 15.00

Nedelja, sobota in prazniki
ODPRTO ZA  ZAKLJUČENE SKUPINE


restavracija@mensana.net

Restavracija s kavarno je osrednji prostor srečevanja ljudi, oblikovana v dinamični prostor, ki se prilagaja zahtevam naših gostov ob različnih priložnostih. Predmeti in pohištvo iz ponovne uporabe dajejo prostoru poseben pridih domačnosti in dodano vrednost našim storitvam.

Koncept samopostrežne restavracije temelji na tradiciji, pripravi domačih jedi in skrbni izbiri sestavin lokalnih pridelovalcev. Naši kuharji dnevno pripravljajo okusne malice, kosila, hišne jedi, jedi po naročilu in sladice. Prijazno osebje vam v toplejših mesecih z veseljem postreže tudi na naši pokriti terasi, za klepet ob kavici in domačih retaših pa priporočamo poseben ambient kavarnice.

Družabna in poslovna srečanja organiziramo v prijetnem ambientu večnamenskega prostora, ki  sprejme do 100 oseb. Prostor je primeren tudi za konference, predavanja, seminarje, sestanke in druge priložnosti.V sklopu restavracije nudimo tudi prehranske storitve v lokalnih podjetjih, cateringe na terenu ter organizacijo in izvedbo gostinskih storitev na večjih prireditvah.          

Vsak dan so na voljo tudi dnevna kosila, ocvrti piščanec, Francova župa, solatni krožniki, domači retaši in ostale jedi po naročilu. Brezplačna dostava v Murski Soboti z okolico in osebni prevzem hrane od ponedeljka do petka med 9.30 in 15.00.


NAROČILA: 02-521-42-30