PRALNICA IN POPRAVLJALNICA TEKSTILNIH IZDELKOV

Odpiralni čas:

Pon – pet
od 8.00 do 15.00
Sobota, nedelja in prazniki
ZAPRTO

pralnica@mensana.net

Pralnica Mensana izvaja storitve pranja in likanja vseh vrst pralnega tekstila ter manjša šiviljska popravila.  Uporabljamo ekološka pralna sredstva in tako še dodatno skrbimo za varovanje okolja in kakovost naših storitev. Na željo stranke tekstil tudi razkužimo in dezinficiramo.

Naše storitve so namenjene fizičnim osebam, podjetjem, frizerskim in kozmetičnim salonom, turističnim in gostinskim subjektom, zdravstvenim ustanovam, športnim klubom, šolam, vrtcem in ostalim pravnim osebam.

V pralnici peremo in razkužujemo odeje, vzglavnike, deke, posteljnino, brisače, namizne prte, srajce, jakne, puhovke, delovne obleke, športne drese in druge vrste tekstila, ki so pralne v pralnem stroju.

Popravljalnica tekstila deluje v sklopu pralnice in je pravi naslov za popravilo vaših oblačil in hišnega tekstila. Menjavamo zadrge, krajšamo in ožamo oblačila, skratka posrbimo, da vašim priljubljenim kosom podaljšamo uporabno vrednost.

S prijaznim odnosom, ustrežljivostjo in kakovostnimi storitvami skrbimo za zadovoljstvo naših strank in poslovnih partnerjev.